Marc Koenders Managing Director van Withofs Bulk Logistiek


 Ons team is niet zomaar een team. Er is geen geheim voor succes en dus ook geen standaard recept. Succes is een keuze en het resultaat van discipline, perfectionisme, hard werken, leren van je fouten, loyaliteit naar je collega´s en de klanten waarvoor je werkt. Doorzettingsvermogen en bovenal plezier maken vinden we erg belangrijk. Ons team werkt intensief samen met onze opdrachtgevers. Met de focus op het excellent uitvoeren van transport opdrachten, wij nemen de verantwoordelijkheid, wij zijn enorm betrokken, zoeken altijd naar de beste oplossingen en hebben een enorm onderling vertrouwen.

Zo´n team bestaat uit vakmensen, prachtige mensen en die maken een geweldige onderneming. Met dit team werk ik sinds juni 2022 als nieuwe Managing Director samen om Withofs Bulk Logistics door te ontwikkelen tot een toonaangevende onderneming in de drie disciplines die wij hebben: Tank transporten, Silo, Bulk transporten en Inter Modaal tank en bulk container transport.

Voor meer info zie website: www.withofs.be of mail naar Marc.Koenders@withofs.be

Neueste Beiträge

Im Rampenlicht

Kontaktiere uns

Wie können wir Ihnen helfen?

Haben Sie Fragen oder möchten Sie auf unser Fachwissen zurückgreifen? Zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren. Wir werden Ihre Frage innerhalb von 24 Stunden bearbeiten.

Registriere dich hier und sei der Erste, der unsere neuesten Nachrichten per E-Mail erhält

Zeige die vorherigen Aktualisierungen an